събота, 13 юни 2015 г.

Типичен форекс трейдър (1)

Знам как се чувствате, повярвайте ми. Почти съм сигурен, че имате "истинска" работа, която да ви плаща сметките и да храни семейството. Форекс търгувията е хоби, чието време идва след работа и само ако имате достатъчно сила да си държите очите отворени. Не сте придобили достатъчно опит за да се търгувате през цялото време, но това е мечтата. И това си е достойна мечта.

Но изглежда дните стават по-къси, никога нямате достатъчо време през деня да свършите всичко или дори част от нещата. На работа седите на неудобен стол втренчени в монитор, осъзнавайки, че работите за да изпълните нечия друга мечта.

Това е гадно,след това си сипвате кафе, протягате се и влизате в интернет за да проверите банковия си акаунт за/ или за липса на средства. Мислите си, че това са само едни 8-9 часа и си тръгвате от офиса.

Да бъдете форекс трейдър на пълен ден може да е много по-различно. Не сте зависим от шефа си и останалите по пирамидата. Вие сам сте си шеф, мениджър и взимате всички решения. Имате свободата на правите каквото желаете.

Няма коментари:

Публикуване на коментар