сряда, 10 юни 2015 г.

Защо не е нужно да печелите всяка битка във форекса ? (1)

Лесно е пазара да ви победи в дневната търговия, нали ? Вашата форекс трейдинг система не работи. Губите пари продължително, въпреки че знаете, че вашата система работи в дългосрочен план и , че следвате всички правила. Ако не сте внимателен, може да се оставите това да ви обезкуражи, позволявайки негативните мисли като отказване, чувството за провал или това, че никога няма да бъдете добър трейдър.

За нещастие, всичко това се случва на всеки, когато се обезкуражите от дневните загуби, изключително важно е да гледате голямата картинка: ще губите битки тук и там, но може да спечелите войната в края.

Много трейдъри првят грешката да оставят чувсвото за успех да бъде определено от дневните резултати. Мислят си, че ако направят профит днес и всеки ден през тази седмица, то значи се справят добре. Но ако свършат със загуби през повечето дни, то се представят зле.

Това мислене е базирано на това как хората гледат на възнаграждението за работата от 8 до 5. Влагате 40-те часа на седмица в добра работа и получавате заплата. Чувствате се добре, че работите продуктивно и прилежно през седмицата.

Защо не е нужно да печелите всяка битка във форекса ? (3)
Защо не е нужно да печелите всяка битка във форекса ? (2)
Защо не е нужно да печелите всяка битка във форекса ? (1)

Няма коментари:

Публикуване на коментар