неделя, 19 юли 2015 г.

Изполвайте предимството си във форекс търговията (4)

Веднъж съставили правилата си, време е да ги спазвате. Това е идеята, да се превърне в част от трейдинг рутината ви. Определено е по-трудна задача от подготвянето на правила за повечето трейдъри, тъй като добрите навици изискват много време за да се изградят. Едно упражнение, което може да направи разликата е ментално да визуализирате различни сценарии преди пазарът да отвори и да ги напишете някъде (не го казвам случайно, защото писането помага,първо нещата се забравят и второ това освобождава ума ви от задачата да помни какво сте измислили). Трябва да използвате ума си, затова не губете мозъчните си ресурси за такива неща.

Ако го практикувате, вие не само ще имате установени в главата си правилата за деня, но също така ще намалите импулсивните реакции и ще имате по-добър шанс за по-малко грешки.

Вашата половинка "силно ще ви препоръча" да изхвърлите боклука толкова често, че след време вие ще го изхвръляте без никакви напомняния и намеци. Всеки добър навик може да бъде автоматичен с дневна практика .. или с половинката ви :). 



Няма коментари:

Публикуване на коментар