вторник, 14 юли 2015 г.

Използвайте предимството си във форекс търговията (2)

От друга страна, умелият трейдър ще използва предимството си само тогава, когато е в удобна позиция на пазара.

Това е точно като когато ухажвате някой, който харесвате. Трябва да знаете кога да бъдете разговoрлив и да го развълнуваш, и кога просто да си държите устата затворена и да оставите другият човек да говори. Подобно на форекс търговията, за да спечелите сърцето на вашия тип трябва да действате внимателно и да имате дисциплина и контрол.

Ако сте забелязали, пиша в блога си за дисциплина, добри навици, контрол, водене на дневник и др. от доста време. Те са една много важна част от постигането на успеха. Да сте виждали някой добър спортист, музикант или в каквото и да е сфера, да е постигнал успеха ей така?  Ами няма. Те са изключително стриктни към себе си, имат голяма дисцплина, имат треньор, който да ми казва грешките, тренират по много време и тренират слабите си места. Затова ви са всички тези неща. Да откриете слабите си места чрез водене на дневник, да ги премахнете изграждайки си добри навици, и всичката тази методика да се повтаря и повтаря с времето докато не изчистите грешките си, което изисква дисциплина.

Има процес от три стъпки, който може да ви насочи в това да използвате предимството си когато сте на пазара. Трябва да разберете, че няма да ви кажа някаква точна формула, в която вие нямате участие. Ако беше така във форекса, досега всеки щеше да е милионер. Аз ще ви покажа пътя, а вие ще го извървите.

Изполвайте предимството си във форекс търговията (1)
Изполвайте предимството си във форекс търговията (2)
Изполвайте предимството си във форекс търговията (3)
Изполвайте предимството си във форекс търговията (4)

Няма коментари:

Публикуване на коментар